LOADING

HAIR & BEAUTY BY ARTISTIC | MERKEN

COLOR ME

TOP KWALITEIT | HAARVERZORGING

COLOR ME

COLOR.ME  is een ammoniak & PPD-vrije haarkleur op basis van honing & granaatappel. Deze haarkleur staat zo dicht mogelijk bij de natuur en voldoet aan alle eisen van een permanente haarkleur.

COLOR.ME Is ontstaan vanuit de KEVIN.MURPHY visie over het samensmelten van session work, fashion en haarkleuringen. Deze compacte kleurlijn levert hoge prestaties, natuurlijk ogende resultaten en een optimale kleurfunctionaliteit. De combinatie van zachte en natuurlijke ingrediënten hydrateren, verjongen en geven het haar een ongelooflijke glans zonder het milieu te schaden.

COLOR ME

UNIEKE 3 STAPPEN TECHNOLOGIE

MOLECULAIRE KOPPEL GARANTIE

Door het aantal moleculen exact te tellen, wordt er gegarandeerd dat er geen enkele molecule los achterblijft in het haar. Met behulp van deze methode vormen alle moleculen een koppel. Dit zorgt voor minder huidirritaties en minder allergische reacties.

OXIDATIE VERTRAGENDE FUNCTIE

Wanneer de COLOR.ME CREAM.ACTIVATOR wordt toegevoegd aan de COLOR.ME kleuring wordt het oxidatieproces vertraagd. Dit zorgt voor een preciezere “all over” applicatie met een mooie en egale kleurdekking als resultaat.

SPECIALE MICROPIGMENTEN

Extreem kleine kleurpigmenten worden afgezet op het haar. Deze dringen daarna diep door in de haarschacht met glanzender en gezonder uitziend haar als resultaat.

Search www.hairbyartistic.be

Onze nieuwsbrief

AFSPRAAK MAKEN?

Maak nu een afspraak via deze link 

FOLLOW US

Izegemsestraat 13, 8800 Rumbeke

051 69 70 57

Verzending in België

Login

Maak een account aan

Uw persoonlijke data wordt gebruikt voor toegang tot uw account, u kunt alle informatie terugvinden in onze Privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Gelieve uw gebruikersnaam of email in te geven. U zal een link ontvangen per mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

WINKELMAND (0)

Toegevoegd aan verlanglijst Bekijk verlanglijst